Количка

0 артикула

Вижте всички статии

Облечени в кауза и закичени с мартеница

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Pink and Blue става част от благотворителна инициатива в помощ на талантливи деца.

 

Ние от онлайн магазин за детски дрехи Pink and Blue с радост се присъединяваме към инициатива, подкрепяща развитието на млади таланти в художествената област. Средствата от ръчно изработени мартеници, подарени при всяка поръчка от онлайн магазина на Pink and Blue, ще бъдат в помощ на малка школа за таланти в град Самоков.

 

През 2003 г. в град Самоков е създадена художествена школа за изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“, а ръководител на талантите е художникът Иван Шуманов. Школата е част от местното читалище Младост 2003”, с помощта на което деца от различни направления имат възможност да развиват своите умения. Младите дейци с трепет и силно вълнение ежедневно посещават уроците по изобразително изкуство, учат нови техники и затвърждават старите. Рисуват и мечтаят за бъдещи успехи в областта. Осеяни от идеята да подпомогнат художествената школа, ентусиастите Люси Бързанова и Светлана Терзийска сръчно започват да творят мартеници и да преплитат в тях добротворство и румена първомартенска енергия. Трудът на Люси и Светлана изцяло ще подпомогне школата по изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“ в град Самоков. С всички средства от продадените мартеници ще бъдат закупени нови боички, платна за рисуване и други подръчни материали, които ще са от полза за младите художници.

 

В мисията на Люси и Светлана се включваме и ние от Pink and Blue. Като последователи на благодеянията сме горди да бъдем част от инициатива, която помага на подрастващите таланти. За нас е важно да обличаме всеки малчуган в доброта. Към всяка направена поръчка от нашия онлайн магазин за детски дрехи Pink and Blue ще подаряваме ръчно изработена мартеничка. С ваша помощ ще подпомогнем инициативата на Люси и Светлана за закупуването на допълнителни материали за школата по изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“ в град Самоков. 

 

Ние от Pink and Blue подкрепяме каузите, които подпомагат творчеството, образованието и радостта у децата. Те са нашето бъдеще, а възможността им за развитие и успехи често зависят именно от нас. Добротворството не познава граници и трябва да бъде засадено у малки и големи.

 

Автор: Диана Пенчева

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Mariana Petrova
    Здравейте! Аз съм по рождение от Самоков и разбрах за вас от тази благотворителност. Имам две деца и едно от тях беше част от школата преди да се преместим в София. Преди време поръчах от вас и останах много доволна, но най-вече съм доволна, че поръчах от магазин, който подкрепя детското развитие!!
    Отговори ›
«1»

Нови продукти