Количка

0 артикула

Вижте всички статии

Шарена седмица в Pink and Blue

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Не просто шарен петък, а цели две шарени седмица в Pink and Blue сме подготвили за вас от 16-и до 27-и ноември. Сега можете да закупите всички дрехи и аксесоари с 20% намаление и да ги получите до адрес срещу само 3,50 лв. за доставка. За да бъдат децата ви не просто облечени с любов, но и заредени с цветно настроение.

 

Сами знаете колко емоция и самочувствие носи красивата и удобна дреха. Понякога радостта в детските очи зависи от нещо наглед незначително като пухкав суичър в искрящ цвят, в мек пуловер с весела апликация, в рокличка, която прави чадър, когато се завъртиш, в панталон с тиранти като на татко или пъстра блуза като на мама, яке, което се вижда отдалеч. По-важното обаче е никой друг да няма същото. Децата са си деца!

 

Ние пък, като разумни и отговорни родители, обръщаме внимание и на това дрехите да са от естествени материи, за да не дразнят чувствителната детска кожа; да са меки и удобни, за да не ограничават движенията и да не спират игрите; да са с кройки, в които детето ще се харесва и чрез които ще изгражда свое собствено естетическо чувство.

 

Към всичко това ние от Pink and Blue добавяме и качеството и уникалния дизайн, който да съответства на съвременните тенденции в детската мода.

 

Шарени и удобни дрехи и повече щастливи усмивки - от това имаме нужда през цялата година. Очакваме ви до точно 00:00 ч. на 27-и ноември, за да получите вашата доза цветно настроение с 20% отстъпка.  

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Добринка
    Страхотна новина!!! Още днес ще поръчам за моята щерка неща
    Отговори ›
«1»

Нови продукти