Количка

0 артикула

Вижте всички статии

Топла дрешка и писмо от Дядо Коледа за вашето дете

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Писмо от Дядо Коледа за вашето дете и красива, топла дрешка от нашата колекция под празничната елха. Как ви звучи? Не е ли време да върнем магията в живота си - в нашия и в живота на нашите деца. 

 

Тази Коледа едва ли ще има порицани непослушковци и едва ли има някой, който да не заслужава подарък. Но освен него те заслужават и личното послание на Добрия Старец с топли думи на похвала и благодарност за проявения детски героизъм, разбиране и търпение. Защото той винаги вижда всичко и знае кога може да прости дребните детски пакости в името на по-голямото и на по-ценното. 

 

Да, наистина, парченце от магията тази година се отчупи, но пък ние от Pink and Blue решихме, че можем да го запълним с любов към децата. Ето защо всяка поръчка на дрешка от нашия сайт, направена през декември, ще бъде съпроводена с вълшебен подарък - писмо от самия Дядо Коледа, написано лично и специално за вашето дете.

 

Разбира се, ще имаме нужда и от вашето съдействие, защото вие сте неговите уши и очи 365 дни в годината. Когато финализирате поръчката си, в коментар може да отбележите името и възрастта на вашето дете, както и най-голямата пакост и добрина, която е направило през годината, а ние ще се погрижим Дядо Коледа да му напише специално послание.

 

Така сутринта на 25 декември вашето малко или пък пораснало дете ще бъде не само облечено с любов в новата си рокличка, пухкав суичър или топло пуловерче, но и ще държи в ръката си късче магия - посланието на Дядо Коледа единствено и само до него.

 

За да бъде Коледа красивият финал на една трудна година. За да запазим вярата във вълшебството. За да бъде радост!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Olya Pavlova
    БРАВО!
    Отговори ›
  • Деница Миланова
    Страхотна идея! Впечатлена съм. Поздрави от моето семейство!
    Отговори ›
«1»

Нови продукти